Dansk Hestepleje har syv gode råd til dig der skal havde passet din hest, hvad enten det er af os eller andre.
 1. Sørg for at der er foder/strøelse nok til hele pasningsperioden, så det undgåes at skulle indkøbes under pasningen. Vandkar skal være iorden, da det er en meget vigtig ting at hesten altid har vand til rådighed.
 2. Sørg for at der er en smule hegnsmateriale tilgengængeligt, således at et evt. hul i hegnet, hurtigt kan reparares midlertidtigt, så hestene kan komme på fold. Kontrolere at der er strøm i hegnet hele vejen rundt på folden.
 3. Sørg for at have en kasse med lidt blandet til sår, skrammer m.m. så hestens sår kan blive vasket og derved undgår infektion. Skal der skiftes forbinding, skal dette udføres af en dyrlæge.
 4. Det er en god idé at fortælle naboer, at i er bortrejst og at Dasnk Hestepleje varetager pasningen af dyrene. Derved kan de holde et ekstra øje med huset, samt være ekstra opmærksomme, når hestene f.eks. går på fold og derfor er en risiko for at de kan løbe ud.
 5. Vær ærlig omkring hestene/dyrenes særheder eller unoder. det letter pasningen en hel del, hvis man fra starten kan tage hensyn til heste der bider, sparker, stikker af o.l.
 6. Det er en god idé at have et par ekstra grimer, klokker m.m. som er tilgængelige, i tilfælde af grimen, klokker m.v. bliver
  tabt eller ødelagt. Ekstra dækner er også en god idé at have til at skifte med, i tilfælde af regn o.l. så hesten ikke skal stå med et vådt dækken.
  7. Sørg for at aftale med din dyrlæge, at du rejser på ferie og at du derfor ikke kan betale for dyrlæge på selve besøget. (Nogle dyrlæger kræver kontant betaling ved konsulation) 7.